verified

KUŠIĆ PROMET d.o.o.

KUSIĆ PROMET

Proizvodnja krmnih smjesa u tvrtki KUŠIĆ PROMET d.o.o. potječe iz vremena kada su se u Hrvatskoj na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima Prikaži više

Pon

08:00 - 16:00

Uto

08:00 - 16:00

Sri

08:00 - 16:00

Čet

08:00 - 16:00

Sub

08:00 - 15:00

+385 1 2069 202 / +385 1 2043 405

Donje Psarjevo 61, Sveti Ivan Zelina, Sveti Ivan Zelina

http://www.kusic-promet.hr

This Business has no Posts Yet

Proizvodnja krmnih smjesa u tvrtki KUŠIĆ PROMET d.o.o. potječe iz vremena kada su se u Hrvatskoj na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima tovila (hranila) goveda za izvoz, prvenstveno za Italiju. Potrebni premiksi, potpune i dopunske krmne smjese za hranidbu životinja, nabavljale su se kupnjom iz obližnje Tvornice stočne hrane. Ti proizvodi služili su kao dopuna osnovnim obrocima, silaži i sijenu u govedarstvu, te žitaricama i bjelančevinastim krmivima proizvedenim na obiteljskom gospodarstvu za hranidbu ostalih životinja.

Prvobitna oprema mješaonice na obiteljskom gospodarstvu omogućavala je proizvodnju krmnih smjesa, potpunih i dopunskih, u količini od 4.000 t godišnje. Kapacitet je zadovoljavao početnu vlastitu potrebu i potražnju za proizvodima namijenjenim uzgoju i tovu goveda, svinja i peradi.

Smanjenjem vlastitih potreba za krmnim smjesama za tov goveda, zahvaljujući poznatim ograničenjima izvoza tovnih goveda na zapadno tržište, dolazi do preorijentacije proizvodnje koja je zahtijevala temeljitu tehničku rekonstrukciju pogona mješaonice. Tako su stvoreni temelji industrijske proizvodnje krmnih smjesa.

Ugrađena je nova oprema - miješalica, čekićari, mljevne i sirovinske ćelije, te obnovljen i povećan skladišni prostor. Razvijena je stručna jezgra tvrtke te osposobljeni djelatnici za taj specifični posao, a time i osnova za proizvodnju krmnih smjesa u količini od 8.000 t godišnje.

Mješaonica obiteljskog gospodarstva 1994. godine postaje Tvornica stočne hrane općeg tipa

Objekt nema ponuda.

Pošaljite nam poruku

Napravi svoju ratu

No ratings to display.