verified

MS Design d.o.o.

MS Ambulance & MS Design

MS Design d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu, osnovana 22.07.1992. god. Od tada uspješno djeluje u raznim djelatnostima. Izdvajamo izrade Prikaži više

01 / 56 18 502

Jagodno 91, Velika Gorica, Velika Gorica

http://www.ms-ambulance.hr

This Business has no Posts Yet

MS Design d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu, osnovana 22.07.1992. god. Od tada uspješno djeluje u raznim djelatnostima. Izdvajamo izrade cabrio konstrukcija za VW Bubu sa kojima smo privukli zavidnu medijsku pozornost na domaćem tržištu i šire.

Okušali smo svoju kreativnost i potrebu za tehničko-dizajnerskim izazovima kroz dugi niz godina u TUNING-u osobnih vozila i cabrio konstrukcijama popularne VW BUBE, te u proizvodnji solarnih kolektora i pripadajuće opreme, a kroz potražnju tržišta u konačnici smo se formirali u preradi sanitetskih vozila i vozila za izvanbolničku hitnu medicinu. Od 2016 g. MS grupa ulazi u proizvodnju mobilnih kuća za odmor pod nazivom MS mobile HOME.

Tvrtka MS Design d.o.o. svoj uspjeh je bazirala isključivo na visokom stupnju inovativnosti i posebnosti svojih proizvoda, a u kombinaciji sa znatnim postotkom vlastite proizvodnje postignuta je iznimna konkurentnost i uspješnost što dokazuje nominacija za najboljeg Hrvatskog poduzetnika za 2010. god. i znatan broj dobivenih patenata i zaštita modela.

Unutarnja organizacija je prilagođena poslovnim i privatnim interesima zaposlenika. Posao je interesantan, izazovan i zanimljiv zbog kreativnosti u radu i radu sa najnovijim tehnologijama i metodologijama u izradi i razvoju završnog proizvoda. Timski rad, međusobna podrška, kultura dobrih odnosa među kolegama i horizontalna struktura tvrtke omogućuje zaposlenicima jak utjecaj u tvrtci, ostvarivanje inicijative i kontrolu nad postizanjem vlastitih rezultata koji se prepoznaju i nagrađuju.

Proizvodnja vozila hitnog medicinskog i sanitetskog prijevoza od 01.04. 2016 g. preusmjerena je na novo trgovačko društvo pod nazivom MS AMBULANCE d.o.o.

Objekt nema ponuda.

Pošaljite nam poruku

Napravi svoju ratu

No ratings to display.