Tušek d.o.o.

Plovila Tušek

Plovila Tušek svoj početak proizvodnje te opremanja brodica i glisera započinju 1987. g . Ljubav prema moru i plovilima, iz hobija je prerasla u Prikaži više

01/2888-347

Omladinska 8, Ivanić Grad, Ivanić Grad

http://www.plovila-tusek.com

This Business has no Posts Yet

Plovila Tušek svoj početak proizvodnje te opremanja brodica i glisera započinju 1987. g . Ljubav prema moru i plovilima, iz hobija je prerasla u ozbiljan obiteljski posao, pa se 1995. godine otvara firma TUŠEK d.o.o. za proizvodnju plovila od poliestera. Glavna djelatnost firme je proizvodnja plovila, a u to spada: osmišljavanje modela, izrada kalupa i alata za proizvodnju, izrada plovila u kit varijantama pa sve do kompletno opremljenog plovila sa ugrađenim motorima i do ”ključ u ruke”.

Uz samu proizvodnju bavimo se i popravcima, nadogradnjama i opremanjem naših, ali i ostalih marki plovila. Vrhunska izrada i kvaliteta plovila bila nam je vodilja u izradi svakog modela. Posebno se posvećuje pažnja na detaljima, koji doprinose čvrstoći na pozicijama koje su pod povećanim naprezanjem, što doprinosi dugotrajnijem vijeku naših plovila.

Konstantno su u pripremi su novi modeli, koji će zadovoljiti zahtjeve današnjih kupaca i tržišta.

Glavna djelatnost firme je proizvodnja plovila, a u to spada: osmišljavanje modela, izrada kalupa i alata za proizvodnju, izrada plovila u kit varijantama pa sve do kompletno opremljenog plovila sa ugrađenim motorima i do ”ključ u ruke”.

Objekt nema ponuda.

Pošaljite nam poruku

Napravi svoju ratu

No ratings to display.